Menczer Tamás előállt egy esettel amikor szerinte Magyar Péter nyilvánosan hazudott - Gyurcsányt is belevonta a dologba

Menczer Tamás a Facebook-oldalán közzétett videójában elmondta, hogy a Fidesz-KDNP Magyarország biztonságáért küzd, ezért tudta elsőként nyilvántartásba venni a párt EP-listáját a választási iroda. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy elsőként gyűjtötték össze az aláírásokat. Szerinte a Tisza párt alelnöke „kicsit ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc″.
Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter április végén közösségi oldalán jelentette be, hogy pártjának elsőként sikerült összeszednie az EP-választásokon való induláshoz szükséges 20 ezer aláírást. A Nemzeti Választási Iroda az Index megkeresésére közölte, hogy hivatalosan a Fidesz–KDNP adta le ajánlásait, és jelentette be az EP-listáját.

Menczer Tamás a Facebook-oldalán közzétett videójában elmondta, hogy a Fidesz–KDNP Magyarország biztonságáért küzd, ezért tudta elsőként nyilvántartásba venni a párt EP-listáját a választási iroda.

Kiváló Magyar Péter úr, aki kicsit ritmusosabban hazudik, elnézést kérek, ezt nem tudom másképpen fogalmazni, mint Gyurcsány Ferenc. Abban is hazudott, hogy ők gyűjtötték össze elsőnek. Ezt elmondta adott szombaton, majd egy hétig keresték az aláírásokat, mert nem találták meg véletlenül. Na, tehát mi gyűjtöttük az elsőnek, folytatjuk a kampányt, most már csináljuk az országjárást


– fejtette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Hozzátette, hogy a kormánypárt a „valaha volt legnagyobb” EP-kampányát viszi véghez. Mint mondta, folyamatos a standolás, és csaknem 1200 helyszínen gyűjtik a támogató aláírásokat.