Ilyen még nem volt: olyan ügyre bukkant Hadházy amire még nem volt példa - Egy kommentelő borított mindent

A párt képviselője mellett az önkormányzat is nyakig benne van egy figyelemre méltó ügyletben.

Július végén számolt be Hadházy Ákos a Csákváron 2019-ben 277 millió forint EU-s támogatást kapott gombatermesztő üzemről, amely azóta is félkészen áll. A beruházás Zolnai Sándor, a város KDNP-s képviselője, Csákvár Pénzügyi és Jogi Bizottságának elnökéhez köthető, aki akkor azzal magyarázta a szomorú helyzetet, hogy az általa megbízott kivitelező "meglépett a pénzzel".


Egy kommentelő segítségével most további részletek derültek ki a gombatermesztő üzemről. A Pesti TV egyik korábbi, azóta az internetről gyorsan eltávolított adásában ugyanis Illés Szabolcs, a város Fidesz-KDNP-s polgármestere beszélt büszkén az üzemről és arról, hogy az önkormányzat segített megírni a pályázatot, és a projektet is ők koordinálták

Ez nemcsak azért igen kellemetlen a városvezetés számára, mert a projekt jelenleg bedőlni látszik, hanem azért is, mert nem igazán menthető, hogy miért nyújtott ilyen szolgáltatásokat az önkormányzat Zolnai Sándornak, aki ebben az ügyben magánvállalkozóként teljesen függetlenül kellett volna eljárjon a beruházás ügyében.

Hadházy Ákos szerencsére még idejében lementette az eltávolított videót, amely itt is megtekinthető: