Az eddigi legdurvább kamukép terjed Orbánról - több ezren osztották már meg

Orbán Viktorról számtalan információt tudunk és mivel ad magával kapcsolatban bőven támadási felületet, így nem csodálkozhatunk ha erre időnként ráugrik az internet népe. A mostani eset is egy ilyen, rengetegen kezdtek el osztani egy képet, mely szerint Orbán Viktor „Portugál szélső jobbos barátaival ” ácsorog egy horogkeresztes zászló előtt.

Elsőként rövid bemutató annak aki véletlenül nem tudná ki az az Orbán Viktor ( napokban kaptunk ilyen kérdést, nem vicc!!!)

Igyekeztünk nálunk okosabban és politikai korrektséggel összegyűjteni az információkat róla, ezért úgy döntöttünk, hogy a mesterséges inteligenciát kihasználva, íratunk egy összegzést Orbán Viktorról. Íme:

„Orbán Viktor 1963-ban született Székesfehérváron, Magyarországon. Az 1990-es évek közepén az ifjú politikus gyorsan kiemelkedett, és 1998-ban választották először Magyarország miniszterelnökévé. Orbán Viktor számos képességének és karizmájának köszönhetően hamar a Fidesz nevű politikai párt vezetőjévé vált.
Miniszterelnöki mandátuma alatt Orbán elkötelezett híve lett a konzervatív és nemzeti értékeknek, amelyek az ő vezetése alatt áthatják a magyar politikát. Az ő politikai ideológiája gyakran erősíti az állami szerepvállalást, a gazdasági fejlődést és a szuverenitás megerősítését.
Orbán Viktor határozott politikai stílusáról ismert, és elkötelezett az ország fejlődése és biztonsága iránt. Politikája azonban nem mentes a vitáktól és a kritikáktól sem, amelyek középpontjában gyakran az emberi jogok és a demokratikus intézmények védelme áll.
Mint miniszterelnök, Orbán Viktor olyan kezdeményezéseket hozott létre, mint a "Magyarország gazdasági újjáépítése", amely célja a gazdasági növekedés, a foglalkoztatás növelése és a beruházások előmozdítása. Emellett kiemelkedő szerepet játszott a migrációs kérdések kezelésében is, hangsúlyozva a határok védelmét és a nemzeti identitás megőrzését.
Orbán Viktor politikai karrierje és vezetői stílusa jelentős hatással van Magyarországra és a nemzetközi színtéren is figyelemre méltó. Az országban nagy támogatottsággal rendelkezik, miközben mások szerint néhány politikája vitatható. Bárhogy is legyen, Orbán Viktor markáns politikai alakja, akinek hatása továbbra is jelentős az ország és a régió számára.



Hát mi hiszünk neki, bár nem feltétlen értünk egyet vele mindenben, azonban visszatérve az eredeti témához, a kép amit Orbán Viktorról osztanak, messziről látszik rajta, hogy kamu.

Ezzel több baj is van. Anélkül, hogy védeni kezdenénk a miniszterelnököt, el kell hogy mondjuk, hogy a kamu információk ártanak legtöbbet az ellenzéknek. Ezekbe belefutva teljesen hiteltelenné válnak a valós dolgok is, emlékezhetünk az „álmentős videó” néven elhíresült produkcióra is, ahol a téma komoly volt, de sikerült az eredeti témát semmissé tenni a sajtóban és csak arról szólt a fáma, hogy az ellenzék hibázott....



Na de lássuk a képet:




Picit nézzük meg közelebbről:




Úgy gondoljuk ez az eredeti:




Arra kérünk mindenkit, hogy ne osszon meg kamu információkat, mert többet árt mint használ. Ha egy információt szeretnénk megosztani, nagyon rövid kutatómunkával utána tudunk nézni, hogy mekkora a valóságtartalma.