Jobb , ha készíti az energiaszámláját - mindenkihez becsönget az MVM

## Az MVM Next ügyféladatainak egyeztetése: Ügyfélközpontúság és Adatvédelem

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az idei év első felében komoly erőfeszítéseket tesz az ügyfelekkel való adategyeztetésért, a gördülékeny ügyintézés és az adatvédelem érdekében. A cég célja, hogy biztosítsa ügyfelei számára a pontos és naprakész adatokat, miközben figyelembe veszi az adatvédelmi előírásokat.

Az MVM Next által végzett adategyeztetés több csatornán keresztül zajlik, lehetőséget teremtve az ügyfeleknek arra, hogy kényelmesen és hatékonyan ellenőrizzék és erősítsék meg személyes adataikat. A cég az ügyfelekkel telefonon, online és akár személyesen is kapcsolatba lép, hogy biztosítsa az adatok helyességét és frissességét.

A közlemény szerint az adategyeztetés kiterjed az ügyfelek hivatalos okmányaiban szereplő személyes adatokra, mint például név, lakcím, születési hely és idő, anyja neve, telefonszám, e-mail cím, valamint az energiaszolgáltatással kapcsolatos szerződéses adatokra is.

Az adategyeztetés folyamán az MVM Next szükségessé teszi bizonyos dokumentumok bemutatását, mint például személyi igazolvány és lakcímkártya, valamint villany- és/vagy gázszámla. Fontos kiemelni, hogy az MVM Next által indított e-mailes adategyeztetés esetén az e-mail minden esetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-től érkezik, a noreply@mvmnext.hu címről.

Az adategyeztetésben a cég figyelembe veszi az ügyfelek kényelmét és elérhetőségét. Ennek érdekében Budapesten és Pest megyében személyesen is lehetőség van az adatok egyeztetésére, az MVM Next szerződött partnere, az EX-ID Zrt. munkatársai segítségével. Emellett az ügyfeleknek lehetőségük van az MVM Next weboldalán elérhető online felületen keresztül is megerősíteni személyes adataikat, így biztosítva az egyszerű és gyors ügyintézést.

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. az adategyeztetés során kiemelt figyelmet fordít az ügyféladatok védelmére és biztonságára. A cég elkötelezett abban, hogy ügyfelei személyes adatait biztonságban tudja, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatkezelés mindenkor az érvényben lévő adatvédelmi szabályoknak megfelelően történjen.