Dézsi odaszúrt Borkainak: „Ezt a szerencsétlent nézi még valaki?”

Dézsi Csaba válasza Borkai Zsolt vádjaira: „Ezt a szerencsétlent nézi még valaki?”

Dézsi Csaba András a keddi győri közgyűlést követően egy rövid videóban reagált a Borkai Zsolt által ellene felhozott vádakra. Borkai Zsolt állítása szerint a jelenlegi győri polgármester megütött valakit egy nyilvános rendezvényen. Dézsi Csaba András kijelentette, hogy ilyesmi nem történt, ez csak rágalmazás.
Mint megírtuk, Borkai Zsolt a minap az ATV Start reggeli beszélgetőműsorban súlyos vádakkal illette a jelenleg regnáló győri polgármestert, Dézsi Csaba Andrást.


Dézsi Csaba azóta egy oldott hangvételű TikTok-videó formájában reagált a vádra. A videóban feleségét, Dézsiné Szentes Veronikát kérdezi arról, hogy hallotta-e, mit mondott Borkai reggel a tv-ben. Erre egy rövid és lényegre törő válasz érkezett.

QP | Quality Placement
Ezt a szerencsétlent nézi még valaki?

– kérdezte meg a videóban Borkaival kapcsolatban Dézsi Csaba felesége. A polgármester a videó feliratában is azt írta, hogy „Borkai már nagyon ciki”.

A válaszvideó azután érkezett, hogy a keddi győri közgyűlésen a polgármester Pollreisz András kérdése után reagált Borkai Zsolt vádjára. Ott azt állította, hogy Borkai Zsolt kijelentése szimplán rágalmazás, nem történt ilyen eset, valamint úgy fogalmazott, hogy ,,látjuk egy ember vergődését a hatalomért”. Dézsi Csaba szerint Borkai Zsolt ezzel a rágalmazással már a júniusi választásra készül.

Azt is elmondta, hogy körülbelül egy héttel ezelőtt feljelentést tett kényszerítés bűntett alapos gyanúja miatt, a tettes ismeretlen. További részletekre nem tért ki a győri polgármester, azonban elárulta, hogy bizonyos egyénekkel szemben tanúk vannak, valamint reméli, hogy a nyomozás minél gyorsabban lezárul.