Deutsch Tamás őrületes kampányba kezdett : Az összes dollárbaloldali képviselőt le kell váltani

## Deutsch Tamás: Magyar európai parlamenti képviselőknek változásra van szükség

Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban hívta fel a figyelmet a magyar európai parlamenti képviselők helyzetére, kijelentve, hogy az elmúlt öt év során a baloldali európai parlamenti képviselők egyetlen pillanatban sem képviselték a magyar érdekeket.

A politikus szerint nyolc dollárbaloldali európai parlamenti képviselő kapott mandátumot az elmúlt öt évben, azonban mindannyian Brüsszel érdekeit képviselték, és ezért idén június 9-én minden ilyen képviselőt le kell váltani.

Deutsch Tamás kifejezetten a magyar érdekek képviseletére hívja fel a figyelmet az európai parlamentben, és azt vallja, hogy a jelenlegi képviselők nem tesznek meg mindent a hazai érdekek érvényesítése érdekében.

A beszélgetés során a politikus kitért a lengyelországi helyzetre is, és aggályát fejezte ki a jogállam helyzetével kapcsolatban. Szerinte a jelenlegi folyamatok azt mutatják, hogy a jogállamiság hiányzik Varsóban, ahol a hatalom erőszakos eszközökkel próbálja kiszorítani az ellenzéket és befolyásolni a média működését.

A politikus beszédében arra is rámutatott, hogy az ilyen folyamatok a jogállamiság megsértéséhez vezetnek, és sürgette a nemzetközi közösséget, hogy figyeljen oda ezekre a problémákra és tegyen megfelelő lépéseket azok megoldása érdekében.

A beszélgetés teljes egészében 21 óra 10 perckor, a Célpont után tekinthető meg a HírTV-n. Deutsch Tamás kijelentései továbbra is felvetik a politikai vita és viták kérdéseit, miközben a magyar és európai politikai helyzet továbbra is feszült marad.