Demcsák Zsuzsa segíti Győzike öccsét a 2024-es önkormányzati választásokon

## Demcsák Zsuzsa segíti Gáspár Zsoltot Nógrádmegyerben az önkormányzati választásokra való felkészülésben

Gáspár Zsolt, vagy ismertebb nevén Győzike öccse, Gáspár Győző, a Fideszbe nemrégiben belépett rokona, az önkormányzati választásokon való indulásra készül Nógrádmegyerben. A különleges helyzetben Demcsák Zsuzsa, a jól ismert műsorvezető segíti felkészülésében.

A Blikknek adott interjúban Gáspár Zsolt elmondta, hogy Demcsák Zsuzsát kérte fel, hogy segítsen neki a kommunikáció terén, mivel szeretné, hogy megnyerje Nógrádmegyerben a 2024-es önkormányzati választásokat, és jó polgármestere lehessen a községnek.

Demcsák Zsuzsa, akit az MSZP korábban kormányszóvivőnek kérte fel 2007-ben, de végül más jelöltet választottak, örömmel vállalta a felkérést. Elmondása szerint Gáspár Zsoltnak van egy jellegzetes beszédstílusa, amelyet nem szabad megváltoztatni, mert az az ő egyénisége, és az emberek szeretik érte. Ugyanakkor tanácsokat ad neki arról, hogyan tarthat meg egy beszédet úgy, hogy az megfogja a közönséget, és szélesebb rétegeket érjen el a mondanivalójával.

Az interjúban szó esik arról is, hogy korábban felmerült egy vaskos füzet arról, hogy a Gáspár család hogyan tudná segíteni a Fidesz kampányát, de Gáspárék ezt tagadják.

Egy korábbi esemény is felidéződik a beszélgetésben, amikor Demcsák Zsuzsát kormányszóvivői posztra jelölték, de végül más jelöltet választottak, és a Fidesz az ügy kapcsán "gyanús üzleti kapcsolatokkal" vádolta a családját.

Ezek az események és felkérések rávilágítanak arra, hogy a politikai szereplőknek milyen sokszínű támogatást és tanácsadást nyújtanak a közeli kapcsolataik a politikai életben. A továbbiakban érdeklődéssel figyeljük, hogyan alakul Gáspár Zsolt kampánya, és hogy hogyan reagálnak a helyi választók a felkészítésében részt vevő Demcsák Zsuzsa tanácsaira.