Beindult az adok-kapok: Menczer Tamás Lyukas zoknis futóbolondnak nevezte az Őt lefényképező ellenzéki politikust

Menczer Tamás Hadházy Ákosról: Lyukas zoknis futóbolond

Hadházy Ákos tette közzé Facebook-oldalán egy velős üzenet körítésével azokat a fotókat, amelyek azt bizonyítják, hogy Menczer Tamás fideszes államtitkár szabálytalanul parkol a Külügyminisztérium előtti járdán, a bejárattól fél méterre. Szemtanúk szerint az eset nem egyedi, hanem rendszeres.
Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szúrta ki és fényképezte le, hogy Menczer Tamás fideszes államtitkár a Külügyminisztérium kapujába, a járdára parkol, noha a parkoló nincs messze. Hadházy azt írja, hogy egy közelben lakó állampolgár szerint az eset ráadásul rendszeres.

Ez nemcsak az államtitkár prosztóságát mutatja, hanem azt is, mennyire fél a választóitól vagy akár újságíróktól érkező kérdésektől

– írja Hadházy a Facebook-posztjában, ahol képeket is közzétett a szabálysértésről. A három kép közül jól láthatóan az egyik nem a másik kettővel egy időben készült.

QP | Quality Placement

A képviselő szerint Menczer Tamás nem azért parkol ilyen közel az ajtóhoz, mert nem jók a lábai, hanem azért, hogy elkerüljön minden interakciót a választókkal.

„Persze Menczerrel a legkisebb baj, hogy Kern Andrástól tanul parkolni. Amit a külügy egyik vezetőjeként az oroszok talpát nyalva tesz, az nem egy KRESZ-szabálysértés, hanem hazaárulás” – zárta bejegyzését Hadházy Ákos.


Az ügyben megkeresést küldtünk a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, akik megkeresésünkre közölték, Menczer Tamás nem parkolt tilosban.

Nem »parkoltam« a járdán, kiszálltam az autóból, az autóban látható kollégám azonnal elállt, senkit sem korlátoztam semmiben egy pillanatig sem. A lyukas zoknis futóbolond, meg a »korrekt« 444 azt állítja, hogy én »félek« az újságíróktól. Jaj…

– írta Menczer Tamás. Hozzáteszi, „mindenki, az összes baloldali újságíró is tudja, hogy én vagyok az, aki mindig megáll nekik, Parlamentben, utcán, bárhol, és addig kérdezhetnek, amíg meg nem unják. Mindez a saját oldalamon is látható. A Parlamentben trágár táblákkal rohangáló Hadházy Ákos azt állítja, hogy félek az emberektől. Jaj… ” Szerinte jól látható, hogy rengeteg időt tölt a választókörzetében az emberek között.

Az meg kifejezetten előnyös, hogy nem Hadházy irányítja a külpolitikát, hiszen tudjuk, hogy a baloldal az orosz gáz elzárásával lehetetlenné tette volna a fűtést a családok számára, és lerombolta volna a gazdaságot, munkahelyek szűntek volna meg tömegesen

– fogalmaz levelében Menczer, aki végezetül hozzátette: „az életem új része, hogy itt-ott sunyiban lefotóznak. Nem baj, bátorítok mindenkit, hogy ezt folytassa. Ebből is látszik, hogy amit csinálok és mondok, az idegesíti a baloldalt! Számíthatnak rám a jövőben is”.