Bayer Zsolt elszabadult: "Takarítsuk ki ezeket a rohadékokat innen!"

Bayer Zsolt blogján kifejti, hogy bizonyos kor után az összeesküvés-elméletekbe vetett hit már nem csupán hóbort vagy naivitás, hanem puszta túlélési ösztön is lehet. Szerinte napjainkban egyre inkább láthatóvá válik az, amit a normalitás világa évtizedek óta mond, az abnormális világ pedig gúnyosan kiröhögi, és összeesküvés-elméleteknek minősíti.

A publicista konkrétan Soros György és Wesley Clark amerikai tábornok kapcsolatára utal, akiket a kormánysajtó szerint Ukrajna felforgatásával és háborúpárti álláspontjukkal vádol. Bayer szerint ezeket a személyeket ki kellene tiltani az országból, első körben a "négycsillagos amerikai tábornokkal" kezdve, aki pusztán rangja és volt pozíciója alapján az egyik legkártékonyabb személy az összes közül. Ezen felül felveti a kérdést, hogy nem lenne-e itt az ideje vízumkényszert bevezetni az Egyesült Államok polgáraival szemben.

Első körben ezeket a gazembereket egyszer s mindenkorra kitiltani az országból, kezdve a "négycsillagos amerikai tábornokkal", aki pusztán rangja és (volt) pozíciója okán az egyik legkártékonyabb szörnyeteg az összes közül. Takarítsuk ki ezeket a rohadékokat innen