Hajdú Péter durván nekiment Magyar Péternek: hiába fenyegeted majd nadrágszíjjal a benzin árát, nem fog megijedni

Hajdú Péter nyílt levélben osztotta ki Magyar Pétert

Hajdú Péter a közösség oldalán címzett nyílt levelet Magyar Péternek. A televíziósnak elege lett abból, hogy a Tisza Párt alelnöke rendszeresen megemlíti a kampányrendezvényein. Véleménye szerint tapasztalat és szakemberek nélkül nem lehet elvezetni egy országot, és a benzin árát sem lehet nadrágszíjjal fenyegetni.

Hajdú Péter nem hagyta szó nélkül, hogy Magyar Péter kampányrendezvényeinek egyik negatív szereplője lett. A műsorvezető szerint a Tisza Párt alelnöke gyűlöletből említi egy lapon Orbán Viktorral, Mészáros Lőrinccel, Tiborcz Istvánnal és Rogán Antallal. Véleménye szerint nyilvánvaló, hogy Magyar Péter azért utálja, mert interjút készített a volt feleségével, Varga Judittal.


Megjegyezte, hogy a Diákhitel Központ egykori vezetőjének inkább hálásnak kellene lennie, hogy „korábban annyi pénzt kereshetett, amennyi egy kisebb afrikai állam éves GDP-je”. Hajdú Péter arra is kitért, hogy Magyar Péter adócsalónak nevezi őt. Mint írta:

Nem fogok mentegetőzni: hibáztam és mindent visszafizettem! A BTK szerint ilyen esetben a büntetés korlátlanul enyhíthető. Ha a magánvéleményemre vagy kíváncsi, amit te tettél a volt feleségeddel és a családoddal minden, csak nem enyhíthető.

A műsorvezető szerint Magyar Péternek a „saját háza táján” kellene szétnéznie. Hozzátette, hogy a politikus barátnőjének édesanyja egy bíróság ítélet szerint 1200 embert károsított meg, összesen 8 milliárd forint értékben. Mint írta, az összegből nem fizettek vissza semmit, a nyomozás alatt pedig csak 1 milliárd forint térült meg, 7 milliárd forint továbbra is hiányzik.


Hajdú Péter arra is felhívta Magyar Péter figyelmét, hogy lássa be, hogy ami a személyét körülveszi, az nem neki, hanem a táborának a lázadásáról szól.

Mert lássuk be: a Te vezetői képességeddel mi közönséges halandók nem vagyunk tisztában. A Diákhitel Központ Zrt. vezetése azért nem predesztinál senkit arra, hogy egy országot vezessen. Pedig ha sikerül a terved, akkor egy országot kell vezetned, ami zéró tapasztalattal és szakemberek nélkül nem fog menni, hiába fenyegeted majd nadrágszíjjal a benzin árát, nem fog megijedni. Nem lehet az embereken kísérletezni, mert ez, amit most csinálsz, ez az. És felelőtlenség!

– fejtette ki Hajdú Péter.

A műsorvezető hozzátette, hogy bár sokat hibázott életében, mindig vállalta értük a felelősséget.